Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Τεχνική αγγελικής σύνδεσης

Η παρακάτω άσκηση διαλογισμού θα σας βοηθήσει πάρα πολύ στο να συντονιστείτε με τις αγγελικές συχνότητες!

Καθίστε ή ξαπλώστε σε μια άνετη στάση, και αφιερώστε λίγα λεπτά για να χαλαρώσετε πριν ξεκινήσετε.

Κλείστε τα μάτια σας και πάρτε μια βαθιά αναπνοή. Αφήστε όλες τις στεναχώριες και την ένταση να
«εξέλθουν» από το κορμί σας κατά την εκπνοή. Τώρα το κορμί σας το αισθάνεστε ολοένα και πιο χαλαρό. Πάρτε άλλη μια βαθειά αναπνοή και αποδιώξτε και την τελευταία ενοχλητική σκέψη, που περνάει από το μυαλό σας.

Αισθανθείτε ότι το κορμί σας βρίσκεται σε χαλάρωση και το μυαλό σας κενό από σκέψεις. Δείτε νοερά ότι βρισκόσαστε σε ένα υπέροχο λιβάδι, γεμάτο από λουλούδια. Μυρίστε το άρωμα τους, και «ακούστε» αυτά να χορεύουν στον άνεμο. Κοιτάξτε τα πανέμορφα και ζωηρά χρώματα τους. Φωτεινά μπλε, κόκκινα, κίτρινα. και πορτοκαλί λουλούδια, πάνω σε καταπράσινο χορτάρι. Γίνετε ένα με την φύση. Άλλωστε εκεί ανήκετε. Είστε δημιουργήματα της φύσης, και το καταπράσινο κατάμεστο από λουλούδια λιβάδι, είναι το σπίτι σας.

Τώρα υψώστε το βλέμμα σας στο καταγάλανο ουρανό. Ο ήλιος δεν σας τυφλώνει . Μπορείτε να δείτε καθαρά όλες τις λεπτομέρειες. Μπορείτε να διακρίνετε τα σχήματα που έχουν τα σύννεφα, καθώς και πόσο αργά κινούνται.
Ξαφνικά εμφανίζεται στο ουρανό μια όμορφη λευκή ακτίνα. Επικεντρωθείτε σε αυτήν την πανέμορφη ακτίνα. Αυτή σιγά σιγά ολοένα και μεγαλώνει. Αυτή η ουράνια ακτίνα φωτός αρχίζει να σας περικυκλώνει, και αρχίζετε σιγά σιγά να νιώθετε ευδαιμονία. Αισθάνεστε αγάπη και ανακούφιση. Τώρα είστε σίγουροι ότι όλα θα πάνε καλά. Ξαφνικά όλες σας οι στεναχώριες, οι ανησυχίες δείχνουν τόσο μα τόσο μηδαμινές...

Το μόνο πράγμα που βλέπετε αυτή την στιγμή είναι αυτό το τόσο όμορφο και ζεστό φως. Στην μέση του λευκού φωτός μια φιγούρα αρχίζει και ξεχωρίζει. Το ον αυτό είναι υπέρλαμπρο και λευκό, και κινείται και αυτό προς το μέρος σας , μαζί με την φωτεινή ακτίνα. Τα φτερά του απλώνονται τώρα σε όλες τις μεριές. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το ον αυτό που ολοένα και σας πλησιάζει, ότι είναι ένας άγγελος.

Τώρα ο άγγελος αυτός ξεδιπλώνει τις φτερούγες του γύρω από εσάς. Πόσο απαλές είναι! Και πόση θερμότητα εκπέμπουν! Αισθάνεστε ακριβώς όπως ένα νεογνό, ένα μικρό παιδάκι στην αγκαλιά της μητέρας του! Αισθάνεστε ασφάλεια και αγάπη! Χαλαρώστε μέσα σε αυτές τις αγγελικές φτερούγες, για όση ώρα εσείς επιθυμείτε σε αυτό το τόσο ειρηνικό μέρος! Δεν αισθάνεστε φόβο πια! 

Γνωρίζετε πλέον ότι ένα φωτεινό ον σας παρακολουθεί και σας προστατεύει και το μόνο που χρειάζεστε είναι να το καλέσετε και να του ζητήσετε βοήθεια.

Όταν είστε έτοιμοι να «επιστρέψετε» απλώς οραματιστείτε ότι οι αγγελικές φτερούγες ανοίγουν αργά. Ακόμα όμως αισθάνεστε αγάπη και ασφάλεια, ακόμα και όταν ο άγγελος απομακρυνθεί. Τον παρακολουθείτε να απομακρύνεται σιγά σιγά, προς τον καταγάλανο ουρανό από όπου αρχικά ήλθε, και μαζί με αυτόν και το λαμπερό λευκό φως, που είδατε αρχικά.
Τώρα μπορείτε ξανά να δείτε το πολύχρωμο λιβάδι ,και όλη την ομορφιά αυτού του κόσμου. Ακόμα όμως αισθάνεστε αγγελική ασφάλεια και αγάπη. Ο άγγελος βρίσκεται ακόμα τριγύρω, ασχέτως εάν εσείς δεν μπορείτε να τον δείτε. Αισθάνεστε την παρουσία του σας παρακολουθεί και σας προστατεύει. Τώρα αισθάνεστε ασφάλεια, ζεστασιά και πλημμυρίζετε από αγάπη.

Κάντε αυτήν την άσκηση καθημερινά, μέχρι να αποκτήσετε κάποια άνεση. Μετά μπορείτε να ζητήσετε καθοδήγηση ή να κάνετε την κανονική σας επίκληση. Είναι προτιμότερο να εκτελείτε πάντα αυτήν την τεχνική πρώτα, και μετά να μπείτε στο κυρίως μέρος της επίκλησης.

Φροντίστε (την επίκληση) να την έχετε αποστηθίσει έτσι ώστε να μην αποσπαστείτε καθόλου. Μπορείτε την ώρα της κανονικής επίκλησης να διευρύνετε τον οραματισμό σας ανάλογα με την επιθυμία σας.

Κάψτε ένα θυμίαμα ή στικ που εσείς θεωρείτε κατάλληλο.
Οι άγγελοι να είναι πάντα μαζί σας!

Πηγή: aggelosofia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου