Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Εκπαίδευση

Ζητήστε από τον Αρχάγγελο Ζοφιήλ και τους αγγέλους της φώτισης να σας βοηθήσουν να μελετήσετε και να περάσετε τις εξετάσεις. Μπορούν επίσης να σας στηρίξουν για να αφομοιώσετε νέες δεξιότητες και να σας προσφέρουν φώτιση και σοφία, οι οποίες θα ενεργοποιήσουν τη δημιουργικότητά σας.

Πρόκειται για τον Αρχάγγελο της σοφίας. Το όνομά του σημαίνει "ομορφιά του Θεού". Σας συνδέει με τον ανώτερο εαυτό σας. Επικαλεστείτε τον όταν νιώθετε μπλοκαρισμένοι ή όποτε η δημιουργικότητά σας χρειάζεται τόνωση.

Το αιθέριο έλαιο λεμόνι χρησιμοποιείται για να επικοινωνήσουμε μαζί του. Χαρίζει ενέργεια, πνευματική διαύγεια, ανανεώνει το πνεύμα και απομακρύνει την απάθεια και την αβουλία.
Οι κίτρινες τροφές όπως το καλαμπόκι, οι κίτρινες πιπεριές, οι μπανάνες, τα λεμόνια και το γκρέιπ φρουτ, το μέλι και τα φουντούκια, συνδέονται με αυτόν τον Αρχάγγελο.

Η ακτίνα του Ζοφιήλ είναι κίτρινη, οπότε όταν τον επικαλείστε καλό είναι να ανάβετε κεριά και να χρησιμοποιείτε λουλούδια στο ίδιο χρώμα, όπως τα ηλιοτρόπια. Αναμείνετε άμεσα αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου