Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Αρχάγγελος Ζοφιήλ

Το όνομά του σημαίνει «η ομορφιά του Θεού». 
Εκπέμπει στο κίτρινο χρώμα και θεωρείται ο άγγελος της σοφίας και ο προστάτης άγγελος των καλλιτεχνών και οποιουδήποτε σχετίζεται με κάποια δημιουργική δραστηριότητα. 

Βοηθά τους ανθρώπους να αναπτύξουν μια νέα προσέγγιση στη ζωή, επαναφέροντας την αγαλλίαση και την απόλαυση. Δημιουργεί επαφές για να σας ευθυγραμμίσει με τον πνευματικό εαυτό σας. 
Τα δώρα του περιλαμβάνουν τη φλόγα της σοφίας, της διαύγειας, της διαίσθησης, της αντίληψης, της χαράς, της αγαλλίασης, του αλτρουισμού και τη φώτιση της ψυχής. 

Επικαλεστείτε τον όταν χρειάζεται να τονώσετε τη δημιουργικότητά σας, για να διώξετε το αίσθημα χαμηλής αυτοεκτίμησης, απάθειας ή νοητικής σύγχυσης, αλλά και όταν πρέπει να αφομοιώσετε νέες πληροφορίες. 

Ενδιαφέρεται πολύ για την ομορφιά, και μπορεί να τον επικαλεστεί οποιοσδήποτε δημιουργεί ομορφιά σε οποιαδήποτε μορφή. Συμβάλλει να κάνουμε όμορφες σκέψεις, να βλέπουμε και να εκτιμούμε την ομορφιά που μας περιβάλλει, και συνεπώς να δημιουργούμε περισσότερη ομορφιά στη ζωή μας. 
Δίνει ιδέες και την ενέργεια να φέρουμε εις πέρας καλλιτεχνικά σχέδια και εγχειρήματα. Συνεπώς ενεργοποιεί τη δημιουργική μας σπίθα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου