Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Αρχάγγελος Ραφαήλ

Το όνομά του σημαίνει «Ο Θεός θεραπεύει»
Εκπέμπει σε πράσινο σμαραγδένιο χρώμα, και μπορείτε να τον οραματιστείτε ως έναν ταξιδιώτη που κρατά μια ράβδο. 

Θεωρείται ο θεραπευτής ιατρός του αγγελικού βασιλείου. Ήταν εκείνος που θεράπευσε τον πόνο του Αβραάμ κατά την περιτομή του. Βρίσκεται πίσω από κάθε θεραπεία, ακόμη και το κλείσιμο μιας πληγής. 
Χαρίζει εσωτερική καθοδήγηση, αγάπη, συμπόνια, ισορροπία και έμπνευση, ώστε να θεραπεύσουμε τους άλλους. 

Είναι γνωστός επίσης και ως ο επικεφαλής των φυλάκων αγγέλων και προστάτης των ταξιδευτών. Ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την αποθεραπεία, τη δημιουργικότητα, τη γνώση, την επιστήμη, την επικοινωνία, τα ταξίδια και τους νέους ανθρώπους. 
Ασχολείται επιπλέον με την θεραπεία των ζώων και της γης. 
Προστατεύει ιατρούς, θεραπευτές, αστρονόμους και ταξιδιώτες.

Λέγεται πως είναι ένας άγγελος που γελάει πολύ και έχει εκπληκτική αίσθηση του χιούμορ. Γνωρίζει όλες τις ιδιότητες των βοτάνων. Καθοδηγεί τους θεραπευτές ανθρώπους να γνωρίζουν ποιες φυσικές θεραπείες της Γης να χρησιμοποιήσουν για τους ασθενείς τους. 

Θεωρείται επίσης και ο άγγελος της αφθονίας, μιας και μπορεί να ξεκλειδώσει τις πόρτες της ευημερίας, της ευτυχίας και της αγάπης. 
Εργάζεται από κοινού με τον Μιχαήλ για τον εξορκισμό ενοχλητικών πνευμάτων και τον ενεργειακό καθαρισμό χώρων. 
Μπορείτε να καλέσετε τον Ραφαήλ και για τη θεραπεία κάποιου άλλου. Θα πάει όπου του ζητηθεί, χωρίς ωστόσο να αναμειχθεί στην ελεύθερη βούληση του ενδιαφερομένου. Αν κάποιος αρνείται την πνευματική θεραπεία, η επιλογή του θα γίνει σεβαστή. Η παρουσία του αγγέλου ωστόσο, θα έχει ανακουφιστικά αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου