Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Απλός τρόπος για αγγελική επικοινωνία

Κρατήστε ένα μεγάλο κοχύλι ή ένα τηλέφωνο που δεν είναι συνδεδεμένο, στο αφτί σας. Ζητήστε από τους Αγγέλους σας από μέσα σας ή φωναχτά, να επικοινωνήσουν μαζί σας. Εάν θέλετε πριν ξεκινήσετε, κρατήστε ένα μικρό καμπανάκι και χτυπήστε το τρεις φορές. Αυτό από μόνο του αποτελεί αγγελικό κάλεσμα. Στους αγγέλους αρέσει να ακούν τον ήχο από καμπάνες, κι αυτό τραβάει την προσοχή τους γρήγορα! Τοποθετείστε μελωδούς στο σπίτι σας, στο μπαλκόνι σας στην αυλή σας! Ο ήχος τους θα τους προσελκύει. 

Στην αρχή μπορεί να μην ακούσετε τίποτα. Μπορεί να πάρει χρόνο και προσπάθεια. Εάν είστε τυχεροί θα ανταμειφθείτε με την πρώτη σας προσπάθεια. Μέσω του τακτικού διαλογισμού όμως, οι ψυχικές σας ικανότητες ενδυναμώνονται και η σύνδεση σας με την θεική πηγή γίνεται ολοένα και ευκολότερη. 

Κάποια στιγμή πάντως θα ακούσετε κάτι. Ίσως έναν ή δύο σύντομους ήχους ή πιθανόν τον ήχο καταιγίδας, το βουητό μελισσών, ακόμα και λόγια. Εάν δεν μπορείτε να κατανοήσετε τι είναι αυτό που ακούτε, δηλώστε το! 

Ζητήστε τους να σας στείλουν τα μηνύματα έτσι, που να μπορείτε να τα ακούτε καθαρά. Όλα είναι θέμα προσαρμογής και συντονισμού. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν καλείτε τους Αγγέλους , αυτοί πάντα έρχονται. 

Πηγή: Joyce Keller

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου