Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Επτά βήματα για να συνδεθείτε με τους Αγγέλους

Επτά βήματα που θα σας βοηθήσουν να συνδεθείτε με τους Αγγέλους: 

1. Ζητήστε βοήθεια 

Οι άγγελοι μας προσφέρουν την βοήθεια τους ανά πάσα στιγμή. Όσο πιο δεκτικοί είμαστε, τόσο περισσότερη η βοήθεια που μπορούν να μας δώσουν. Αν μειωθεί η δεκτικότητα σας, περιορίζεται η ικανότητα των Αγγέλων για να σας βοηθήσουν. Δημιουργήστε την δική σας επίκληση ή προσευχή ή έκκληση για τη βοήθεια που χρειάζεστε. Συνειδητοποιήστε ότι όταν καλείτε έναν Άγγελο, αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι ότι εσείς έχετε τον εαυτό σας ανοιχτό σε μεγαλύτερη δεκτικότητα, για την βοήθειά του. 

2. Δείτε τον εαυτό σας ως πλήρως άξιο της Αγγελικής βοήθειας 

Οι Άγγελοι δουλεύουν με όλους, ανεξάρτητα από προσωπικές ιστορίες και πεποιθήσεις. Οι άγγελοι είναι άπειροι και πανταχού παρόντες... το αίτημά σας δεν τους μειώνει με κανένα τρόπο, ούτε επηρεάζει την ικανότητά τους να είναι μαζί και να βοηθήσουν όλους τους άλλους την ίδια στιγμή. Μπορούν να υπάρχουν πέρα ​​από την εμπειρία μας σχετικά με τον χρόνο και τον χώρο. Θα απαντήσουν σε όλους με πλήρη ανιδιοτελή αγάπη. 

3. Συνδεθείτε με το Θείο παιδί μέσα σας 

Συνδεθείτε με το Θείο παιδί μέσα σας καθώς καλείτε τους Αγγέλους για να ζητήσετε βοήθεια. Το Θείο παιδί μέσα σας είναι ολόκληρο, αθώο και αληθινό και αναγνωρίζει τους Αγγέλους ως αληθινά και αξιόπιστα δώρα του Δημιουργού. 


Αυτό θα βοηθήσει στη δημιουργία διαφάνειας, δεκτικότητας, ενθουσιασμού και προθυμίας καθώς προετοιμάζεστε για να λάβετε τα δώρα των Αγγέλων που έχουν ετοιμάσει για σας. 

4. Αφήστε τα πάντα πάνω στους Αγγέλους

Εξασκηθείτε σ'αυτό το κομμάτι κατά τη διάρκεια της επίκλησης και της προσευχής. Τοποθετήστε κάθε πρόβλημα,ανησυχία και φόβο,καθώς και κάθε καλή πρόθεση και θετική έκβαση (οραματιστείτε το αποτέλεσμα του αιτήματός σας),στα χέρια των Αγγέλων σας. Αφεθείτε και απελευθερώστε όλες τις ανησυχίες σας για το πώς θα απαντηθεί το αίτημά σας. 

5. Εκφράστε την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη σας 

Εκφράστε την ειλικρινή σας εκτίμηση και ευγνωμοσύνη για τη ζωή σας ακριβώς όπως είναι. Αν νιώθετε να παλεύετε στην ζωή σας, ζητήστε από τους Αγγέλους να σας βοηθήσουν να βρείτε την αγάπη που είναι παρούσα σε οποιαδήποτε δυσκολία που αντιμετωπίζετε. Να έχετε υπομονή με αυτό και αφήστε στην άκρη κάθε ανησυχία για το πώς θα αποκαλυφθεί η αγάπη σε σας. Η αγάπη είναι άπειρη και θα ανοιχτούν μπροστά σας απέραντα επίπεδα συνειδητοποίησης, σχετικά με την παρουσία της, καθώς θα ακολουθείτε αυτή την πρακτική. 

6. Να ξέρετε πως έχει γίνει 

Κάθε προσευχή θα απαντηθεί και η χάρη είναι πάντα δεδομένη. Εάν φοβάστε ότι η προσευχή σας δεν θα απαντηθεί, τότε ζητήστε βοήθεια για να καταλάβετε και να δείτε με ποιο τρόπο θα απαντηθεί με μεγάλη σαφήνεια. Έχετε εμπιστοσύνη πως θα δείτε την αγάπη σε κάθε προσευχή σας που απαντήθηκε. Οι Άγγελοι σας γνωρίζουν και σας αγαπάνε χωρίς όρους. 

7. Δράστε γρήγορα με την καθοδήγηση που θα λάβετε

Αποδεχτείτε την ευκαιρία και ενεργείστε αμέσως. Η Αγγελική βοήθεια είναι άπειρη και απεριόριστη. Μην ζητάτε "πάρα πολλά" και οι Άγγελοι με χαρά θα σας προσφέρουν τα δώρα τους χωρίς όριο. Όσο πιο γρήγορα ενεργείτε, τόσο πιο γρήγορα θα λάβετε περισσότερη βοήθεια! 

Στη συνέχεια θυμηθείτε να... 

Γιορτάστε τον εαυτό σας ακριβώς όπως είστε αυτή τη στιγμή. 
Αφήστε όλες τις κρίσιμες αποφάσεις ή αρνητικά συναισθήματα για τον εαυτό σας ή την ζωή σας, ή τους άλλους, στα χέρια των Αγγέλων για επούλωση. Ακόμη και αν είναι μόνο για λίγα λεπτά, αφήστε ό,τι δεν είναι αγάπη για τον εαυτό σας και τα πάντα γύρω σας. Σε αυτήν την στιγμή που παραδίνεστε και είστε ανοικτοί ψυχή και καρδιά, οι Άγγελοι μπορούν να κάνουν για σας πολλά περισσότερα για εσάς, από ότι εσείς για τον εαυτό σας. Αφήστε τον εαυτό σας να επιλέξει την ΑΓΑΠΗ και ΥΨΩΣΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ. Ευχαριστήστε τους Αγγέλους για την βοήθεια τους. Αφήστε πάνω τους,την πρόθεσή σας για μια βαθιά σχέση αγάπης μεταξύ σας.

Πηγή: aggelosofia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου