Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Αρχάγγελος Μιχαήλ

Το όνομά του σημαίνει «αυτός που είναι όμοιος με το Θεό»

Η αύρα του έχει χρώμα μπλε ελεκτρίκ. 
Περιγράφεται ως μεγαλόσωμη φιγούρα πολεμιστή, περίπου εικοσιπέντε ετών, με ξανθά μαλλιά, λεπτά χαρακτηριστικά, χρώμα δέρματος σαν του σφυρήλατου χαλκού, μάτια σαν λίμνες φωτιάς και μια εκπληκτική ακτινοβολία αγάπης και ευσπλαχνίας. Φορά πανοπλία και κρατά ένα μεγάλο ξίφος, το οποίο χρησιμοποιεί για να λύνει τα δεσμά του φόβου. 

Είναι ο μεγαλύτερος άγγελος του Χριστιανισμού, του Ιουδαϊσμού και του Ισλαμισμού, ενώ αναφορές για αυτόν υπάρχουν ακόμη στην Κέλτικη & την Περσική παράδοση. Ήταν εκείνος που έδιωξε τον Εωσφόρο από τον Παράδεισο μετά από τη μάχη ανάμεσα στους καλούς και τους εξεγερθέντες αγγέλους .Εμφανίστηκε επίσης στο Μωυσή μέσα σε ένα φλεγόμενο θάμνο, απελευθέρωσε τον Πέτρο από τη φυλακή και διέσωσε τον Δανιήλ από τη φωλιά του λιονταριού. 

Η Ιωάννα της Λωραίνης είπε στους ανακριτές της ιεράς εξέτασης ότι ο Μιχαήλ τής έδωσε ώθηση και κουράγιο. 

Πρόκειται για τον σημαντικότερο άγγελο πολεμιστή του Θεού και προστάτη της ανθρωπότητας, καθώς οδηγεί τις ουράνιες δυνάμεις (λεγεώνες του Φωτός) ενάντια στο κακό. 
Υποστηρίζει τις ηρωικές πράξεις και τη γενναιότητα. 

Εκφράζει τη δύναμη και τη θέληση του Θεού, καθώς και την πίστη, την προστασία, την αλήθεια, το θάρρος και τη δικαιοσύνη. Πολεμά για οτιδήποτε είναι καλό, αξιότιμο και ενάρετο. Επιβλέπει το σκοπό της ζωής όσων εργάζονται με το Φως. 

Είναι ο μεγάλος αφυπνιστής της εποχής μας που κατευθύνει τις συνειδητότητες των ανθρώπων την χιλιετία που διανύουμε. 
Η ενέργειά του θα σας προστατεύσει, θα σας εμψυχώσει και θα κόψει τυχόν δεσμά που σας περιορίζουν, απαλλάσσοντάς σας από τις τοξίνες που συνδέονται με το φόβο. 
Επιπλέον καθοδηγεί και κατευθύνει όσους αισθάνονται χαμένοι ή τελματωμένοι με το σκοπό της ζωής τους, ενώ έχει και μια απίστευτη κλίση προς την επιδιόρθωση ηλεκτρικών και μηχανικών συσκευών. 

Καλέστε τον οποτεδήποτε νιώσετε φόβο, ανασφάλεια ή ότι είστε ευάλωτοι. Θα έρθει στο πλευρό σας αμέσως να σας δώσει κουράγιο, θάρρος και να εγγυηθεί την ασφάλειά σας. Θα νιώσετε την παρουσία του σαν μια πυρώδη ενέργεια ενός σωματοφύλακα της αγάπης, εκπέμποντας μπλε και χρυσές σπίθες, ενώ ίσως δείτε ένα πολύ δυνατό φως ή νιώσετε μια ζέστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου