Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Ο αριθμός 7 και οι Άγγελοι

Ξέρατε ότι ο αριθμός επτά θεωρείται ότι είναι ένας ουράνιος αριθμός και συνδέεται στενά με τους αγγέλους και την επουράνια κατοικία τους; Ο αριθμός επτά κυβερνάται από τον Ποσειδώνα και συνδέεται με την πνευματική οδό, την εκπαίδευση, την μαγεία, τα κρυμμένα μυστήρια, την ειρήνη, την αγνότητα και την τελειότητα - όλα όσα είναι αγγελικές ιδιότητες.

Ο αριθμός 7 είναι βαθιά ριζωμένος στην καθημερινή ζωή μας και μάλιστα πάρα πολύ. Υπάρχουν επτά ημέρες την εβδομάδα, με την έβδομη ημέρα εξακολουθεί να θεωρείται η πιο ιερή. Ο κόσμος είναι χωρισμένος από επτά θάλασσες. Το ουράνιο τόξο αποτελείται από επτά χρώματα.

Πολλοί άνθρωποι θεωρούν το επτά τυχερό αριθμό τους και ίσως αυτοί οι άνθρωποι ασυνείδητα βρίσκονται σε καθοδήγηση από τον φύλακα άγγελό τους. Εάν έχετε γεννηθεί την έβδομη ημέρα του έβδομου μήνα, θα έχετε πιθανώς φυσική συνειδητοποίηση των αγγελικών διαστάσεων και μπορείτε να βρείτε αρκετούς τρόπους επικοινωνίας μαζί τους με μεγάλη ευκολία. Και, φυσικά, είναι ευρέως γνωστό ότι το έβδομο παιδί του έβδομου παιδιού είναι ιδιαίτερα ευλογημένο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον μαγικό αριθμό επτά, όταν ασχολείστε με τους αγγέλους, με επανάληψη των ασμάτων και των ξορκιών επτά φορές, είτε με διαλογισμό για να διαπιστωθεί η σχέση με τους αγγέλους σας, στις επτά η ώρα το πρωί ή το βράδυ. Η Κυριακή επίσης, είναι η έβδομη ημέρα της εβδομάδας, και είναι μια τέλεια μέρα για να συνεργαστείτε με τους αγγέλους σας. Φέρτε αυτά τα πράγματα στο μυαλό σας όταν ετοιμάζεστε να δουλέψετε με τους αγγέλους.

Πηγή: aggelosofia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου