Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Γέννα

Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ καθοδηγεί οτιδήποτε σχετίζεται με τη γέννα.

Είναι ο Αρχάγγελος της αφύπνισης, ο προστάτης της ψυχής. Το όνομά του σημαίνει "ο Θεός είναι η ισχύς μου". Σας βοηθάει να ερμηνεύσετε τα όνειρα και τα οράματα. Είναι επίσης ο άγγελος του Ευαγγελισμού, της ανάστασης, του ελέους και της αποκάλυψης. Οδηγεί την ψυχή στο ταξίδι της επιστροφής στον παράδεισο.



Τα αιθέρια έλαια γιασεμί και καμφοράς χρησιμοποιούνται για να επικοινωνήσουμε μαζί του. Το πρώτο χαρίζει αισιοδοξία, απομακρύνει τη θλίψη και μας κάνει πιο δεκτικούς στα αγγελικά βασίλεια. Η καμφορά διώχνει την αρνητική ενέργεια, εξαγνίζει, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσουμε τους κρυστάλλους. 

Ο πλανήτης αυτού του αγγέλου είναι η Σελήνη, η ημέρα του η Δευτέρα και το μέταλό του το ασήμι. Συνδέεται με τους λευκούς κρίνους, τους λύκους, τις κουκουβάγιες, τις αχλαδιές και τις κλαίουσες ιτιές.

Για να βοηθήσετε στη γέννα, ανάψτε ένα κερί σε έντονο πράσινο χρώμα για τον Αρμισαήλ μόλις αρχίσουν οι ωδίνες. Αν χρειαστεί περαιτέρω βοήθεια, επικαλεστείτε τον Αρχάγγελο Γαβριήλ.

Εκπαίδευση

Ζητήστε από τον Αρχάγγελο Ζοφιήλ και τους αγγέλους της φώτισης να σας βοηθήσουν να μελετήσετε και να περάσετε τις εξετάσεις. Μπορούν επίσης να σας στηρίξουν για να αφομοιώσετε νέες δεξιότητες και να σας προσφέρουν φώτιση και σοφία, οι οποίες θα ενεργοποιήσουν τη δημιουργικότητά σας.

Πρόκειται για τον Αρχάγγελο της σοφίας. Το όνομά του σημαίνει "ομορφιά του Θεού". Σας συνδέει με τον ανώτερο εαυτό σας. Επικαλεστείτε τον όταν νιώθετε μπλοκαρισμένοι ή όποτε η δημιουργικότητά σας χρειάζεται τόνωση.

Το αιθέριο έλαιο λεμόνι χρησιμοποιείται για να επικοινωνήσουμε μαζί του. Χαρίζει ενέργεια, πνευματική διαύγεια, ανανεώνει το πνεύμα και απομακρύνει την απάθεια και την αβουλία.
Οι κίτρινες τροφές όπως το καλαμπόκι, οι κίτρινες πιπεριές, οι μπανάνες, τα λεμόνια και το γκρέιπ φρουτ, το μέλι και τα φουντούκια, συνδέονται με αυτόν τον Αρχάγγελο.

Η ακτίνα του Ζοφιήλ είναι κίτρινη, οπότε όταν τον επικαλείστε καλό είναι να ανάβετε κεριά και να χρησιμοποιείτε λουλούδια στο ίδιο χρώμα, όπως τα ηλιοτρόπια. Αναμείνετε άμεσα αποτελέσματα.

Προστασία

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ είναι ο προστάτης της ανθρωπότητας. Επικαλεστείτε τον για δύναμη και ενίσχυση. Το όνομά του σημαίνει "εκείνος που μοιάζει στον Θεό".

Το βασικό του χρώμα είναι το κίτρινο, η φωτιά του ηλιακού πλέγματος είναι το πρώτο του πεδίο, αλλά επειδή κρατά ένα σπαθί από γαλάζια φλόγα συχνά συνδέεται με το τσάκρα του λαιμού, το μπλε χρώμα και το στοιχείο του αιθέρα.

Το λιβάνι και το μύρο είναι τα αιθέρια έλαια που χρησιμοποιούνται για να επικοινωνήσουμε μαζί του. 
Το λιβάνι είναι ιδανικό για εξαγνισμό, προστασία, θάρρος, καθαγιασμό, διαλογισμό, ενώ βοηθά να ξεπεράσουμε τους φόβους και τα αρνητικά συναισθήματα. 
Το μύρο θεωρείται ένα από τα ιερότερα αιθέρια έλαια και χρησιμοποιείται για εξαγνισμό, για την απομάκρυνση βλαβερής ή αρνητικής ενέργειας, για προστασία και απελευθέρωση από τη θλίψη ή τη λύπη.

Το μέταλλο του Μιχαήλ είναι το χρυσάφι, ενώ μαζί του συνδέονται όλα τα αιλουροειδή, τα μαύρα πουλιά και η νυφίτσα.
Πλανήτης του είναι ο ήλιος και μια καλή μέρα για να τον επικαλεστείτε είναι η Κυριακή.
Το δέντρο του είναι η δάφνη.

Χρησιμοποιείστε λευκό χαρτί και χρυσό μελάνι για να γράψετε στον Μιχαήλ. Κρατήστε το γράμμα σας από τη μια Κυριακή ως την επόμενη και μετά κάψτε το.

Πνευματική θεραπεία

Ο Ζαδκιήλ είναι ο Αρχάγγελος της θεϊκής χαράς.
Είναι προστάτης της βιολετί φλόγας της πνευματικής μεταμόρφωσης και θεραπείας. Πρόκειται για τον αρχάγγελο του ελέους, ο οποίος διδάσκει την εμπιστοσύνη στον Θεό και τη φιλανθρωπία του.

Το αιθέριο έλαιο μοσχολίβανου χρησιμοποιείται για να επικοινωνήσουμε μαζί του, ώστε να αποκτήσουμε πνευματική σοφία.
Το στοιχείο του είναι η φωτιά και πεδίο του το τσάκρα της κορυφής.
Ο κρύσταλός του είναι ο αμέθυστος.
Είναι κυβερνήτης του Δία, και η ημέρα της εβδομάδας με την οποία συνδέεται είναι η Πέμπτη.
Τα άνθη λεβάντας και η πασχαλιά συνδέονται με τον Ζαδκιήλ, τα δέντρα του είναι η βελανιδιά, ο κέδρος και η φλαμουριά, ενώ τα ζώα του είναι ο ελέφαντας, οι φάλαινες, οι κύκνοι και οι πάπιες.

Για να επικοινωνήσετε μαζί του ανάψτε κεριά στο χρώμα της λεβάντας ή του αμέθυστου και αναμείνατε αποτελέσματα μέσα σε μερικές ημέρες ή εβδομάδες.

Σωματική θεραπεία

Ο Αρχάγγελος Ραφαήλ είναι ο θεραπευτής του αγγελικού βασιλείου.

Μπορείτε να τον επικαλεστείτε για τη δική σας θεραπεία, αλλά και για να σας βοηθήσει να βρείτε την εσωτερική καθοδήγηση και έμπνευση, ώστε να θεραπεύσετε και άλλους. Το όνομά του σημαίνει "ο Θεός θεραπεύει". Κρατά ένα δοχείο με θεραπευτικό βάλσαμο.

Για να επικοινωνήσετε με τον Αρχάγγελο Ραφαήλ χρησιμοποιήστε τα αιθέρια έλαια του αστεροειδούς γλυκάνισου και της λεβάντας. Η λεβάντα χαρίζει ανανέωση και θεραπεύει τα τραύματα στην αύρα, ενώ ο αστεροειδής γλυκάνισος είναι ιδανικός για τον καθαγιασμό, αφού προστατεύει από την αρνητική ενέργεια.

Το στοιχείο του είναι ο αέρας και πλανήτης του ο Ερμής.
Η ημέρα της εβδομάδας του Ραφαήλ είναι η Τετάρτη και κρύσταλλός του το σμαράγδι, ενώ ενεργεί στην πράσινη ακτίνα. 
Η κατεύθυνσή του είναι η ανατολή και επηρεάζει το υλικό τσάκρα της καρδιάς.
Τα δέντρα που συνδέονται με τον Ραφαήλ είναι η φουντουκιά, η μυρτιά και η μουριά.

Χρησιμοποιήστε πράσινα ή κίτρινα κεριά και αναμείνατε άμεσα αποτελέσματα. Γράψτε την παράκληση για θεραπεία σε ανοιχτό πράσινο χαρτί.

Ψυχική θεραπεία

Ο Αρχάγγελος Χαμουήλ βοηθά να θεραπευτούν οι ψυχικές ασθένειες και να αναπτυχθούν τα ανώτερα συναισθήματα του τσάκρα της καρδιάς.

Το χρώμα του είναι όλες οι αποχρώσεις του ροζ, το στοιχείο του ο αέρας, ενώ επηρεάζει το τσάκρα της καρδιάς της τέταρτης διάστασης.

Το αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο χρησιμοποιείται για να επικοινωνήσουμε μαζί του ώστε να ανοίξει το τσάκρα της καρδιάς, φέρνοντας αγάπη, εσωτερική γαλήνη και ψυχική ισορροπία.

Ο κρύσταλλός του είναι ο ροζ χαλαζίας και η καλύτερη ημέρα για να επικοινωνήσουμε μαζί του η Παρασκευή, που κυβερνάται από τον πλανήτη Αφροδίτη.
Τα ζώα που συνδέονται με τον Χαμουήλ είναι τα ελάφια, τα περιστέρια, οι πεταλούδες και τα κουνέλια, ενώ από τα δέντρα η κερασιά και η μηλιά.

Χρησιμοποιήστε ροζ κεριά και ορχιδέες ή τριαντάφυλλα στο ίδιο χρώμα για να έχετε άμεση ανταπόκριση. Αν γράψετε ένα γράμμα για να τραβήξετε την προσοχή του, χρησιμοποιήστε ροζ χαρτί και κάψτε το έπειτα από είκοσι οχτώ ημέρες.

Αρχάγγελος Κασσιήλ

Το όνομά του σημαίνει «η ταχύτητα του Θεού».
Είναι ο άγγελος της μοναξιάς και των δακρύων. 

Βοηθά τους ανθρώπους να μάθουν την υπομονή και τους ενθαρρύνει να ξεπεράσουν μακροχρόνια εμπόδια και προβλήματα. Επίσης, παρέχει γαλήνη και εμπνέει την εγκράτεια. 
Σχετίζεται με το κάρμα και βοηθά τους ανθρώπους να κατανοήσουν το νόμο της αιτίας και του αποτελέσματος. 

Ο Κασσιήλ μπορεί να χρειαστεί μέχρι και τέσσερα χρόνια για να επιλύσει ένα πρόβλημα (λόγω της συσχέτισής του με τον πλανήτη Κρόνο, που χρειάζεται τέσσερα χρόνια για να ολοκληρώσει μια περιστροφή γύρω από τον Ήλιο). Βέβαια, ο Ραφαήλ συνεργάζεται μαζί του για την επιτάχυνση της διαδικασίας.
Προσφέρει την ήρεμη παρουσία του σε όσους έχουν ανάγκη από παρηγοριά,όσους αισθάνονται πικραμένοι και εγκαταλειμένοι, βοηθώντας να σηκώσουν το βάρος του πόνου και της απελπισίας.

Αρχάγγελος Ζοφιήλ

Το όνομά του σημαίνει «η ομορφιά του Θεού». 
Εκπέμπει στο κίτρινο χρώμα και θεωρείται ο άγγελος της σοφίας και ο προστάτης άγγελος των καλλιτεχνών και οποιουδήποτε σχετίζεται με κάποια δημιουργική δραστηριότητα. 

Βοηθά τους ανθρώπους να αναπτύξουν μια νέα προσέγγιση στη ζωή, επαναφέροντας την αγαλλίαση και την απόλαυση. Δημιουργεί επαφές για να σας ευθυγραμμίσει με τον πνευματικό εαυτό σας. 
Τα δώρα του περιλαμβάνουν τη φλόγα της σοφίας, της διαύγειας, της διαίσθησης, της αντίληψης, της χαράς, της αγαλλίασης, του αλτρουισμού και τη φώτιση της ψυχής. 

Επικαλεστείτε τον όταν χρειάζεται να τονώσετε τη δημιουργικότητά σας, για να διώξετε το αίσθημα χαμηλής αυτοεκτίμησης, απάθειας ή νοητικής σύγχυσης, αλλά και όταν πρέπει να αφομοιώσετε νέες πληροφορίες. 

Ενδιαφέρεται πολύ για την ομορφιά, και μπορεί να τον επικαλεστεί οποιοσδήποτε δημιουργεί ομορφιά σε οποιαδήποτε μορφή. Συμβάλλει να κάνουμε όμορφες σκέψεις, να βλέπουμε και να εκτιμούμε την ομορφιά που μας περιβάλλει, και συνεπώς να δημιουργούμε περισσότερη ομορφιά στη ζωή μας. 
Δίνει ιδέες και την ενέργεια να φέρουμε εις πέρας καλλιτεχνικά σχέδια και εγχειρήματα. Συνεπώς ενεργοποιεί τη δημιουργική μας σπίθα.

Αρχάγγελος Ζαδκιήλ

Το όνομά του σημαίνει «η αρετή του Θεού». 

Εκπέμπει στο βιολετί χρώμα και θεωρείται ο άγγελος του ελέους, της καλοσύνης, της ευσπλαχνίας και της ευεργεσίας. Λέγεται ότι είναι ένας από τους επτά αγγέλους που στέκονται μπροστά στο Θρόνο του Θεού. 
Απέτρεψε τον Αβραάμ από το να θυσιάσει το γιο του Ισαάκ. 

Καθαρίζει τον πλανήτη από τοξικές σκεπτομορφές και παρέχει αφθονία, αγαθοεργία, οίκτο, συγχώρεση, ανοχή, συμπόνοια, ευημερία, ευτυχία και καλή τύχη. 
Βοηθά να νιώσετε έλεος και συμπόνια απέναντι στον εαυτό σας και στους άλλους, καθώς και να απαλλαγείτε από την κριτική και την ασυγχωρησία. 

Συνεργάζεται με τον Μιχαήλ για την αντικατάσταση της αρνητικής ενέργειας με πίστη και συμπόνια. Μας στηρίζει να δούμε το Θείο φως μέσα στον εαυτό μας και στους άλλους, αντί να επικεντρωνόμαστε στα λάθη της συμπεριφοράς. 

Αν δυσκολεύεστε να συγχωρήσετε τον εαυτό σας ή κάποιον άλλον, ζητήστε από τον Ζαδκιήλ να παρέμβει. Θα καθαρίσει το μυαλό, το σώμα και την καρδιά σας από την ασυγχωρησία. 

Τέλος, βοηθά στην απομνημόνευση σημαντικών πληροφοριών, αλλά και επίλυση νομικών και οικονομικών ζητημάτων.

Αρχάγγελος Ουριήλ

Το όνομά του σημαίνει «η φωτιά του Θεού». 
Εκπέμπει σε χρώμα πορφυρόχρυσο και φέρεται να κρατά ένα πάπυρο.Έχει δυναμική και επιβλητική παρουσία με άγρια ομορφιά. 

Κάποιοι θρύλοι αναφέρουν πως ίσως πρόκειται για τον Ιακώβ που μετατράπηκε στον συγκεκριμένο άγγελο. Προειδοποίησε το Νώε για τον επικείμενο κατακλυσμό. 

Είναι ο άγγελος της προφητείας, αλλά και της ειρήνης στο κόσμο. Έχει την ικανότητα να αντανακλά το αφάνταστο Φως, τον Θεό. Συνδέεται με τον ηλεκτρισμό, τους κεραυνούς, τις βροντές και άλλα φυσικά φαινόμενα. 

Το Φως του Θεού, που μεταδίδεται από τον Ουριήλ, μας χαρίζει φώτιση και σοφία, στοιχεία απαραίτητα για όσους αισθάνονται ότι έχουν χάσει το δρόμο τους στη ζωή. Φωτίζει τις καταστάσεις και δίνει προφητικές πληροφορίες και προειδοποιήσεις. Είναι σαν το σοφό γέροντα που καταφεύγει κανείς για πνευματικές πληροφορίες. 

Επικαλεστείτε τον αν θέλετε βοήθεια σε δημιουργικές δραστηριότητες, καθώς θα ανοίξει το δρόμο της κατεύθυνσης, βελτιώνοντας τις σωστές επιλογές σας. Μπορείτε όμως να τον καλέσετε και για βοήθεια σε φυσικά φαινόμενα όπως σεισμοί, πλημμύρες, πυρκαγιές και ανεμοστρόβιλους.

Αρχάγγελος Ραφαήλ

Το όνομά του σημαίνει «Ο Θεός θεραπεύει»
Εκπέμπει σε πράσινο σμαραγδένιο χρώμα, και μπορείτε να τον οραματιστείτε ως έναν ταξιδιώτη που κρατά μια ράβδο. 

Θεωρείται ο θεραπευτής ιατρός του αγγελικού βασιλείου. Ήταν εκείνος που θεράπευσε τον πόνο του Αβραάμ κατά την περιτομή του. Βρίσκεται πίσω από κάθε θεραπεία, ακόμη και το κλείσιμο μιας πληγής. 
Χαρίζει εσωτερική καθοδήγηση, αγάπη, συμπόνια, ισορροπία και έμπνευση, ώστε να θεραπεύσουμε τους άλλους. 

Είναι γνωστός επίσης και ως ο επικεφαλής των φυλάκων αγγέλων και προστάτης των ταξιδευτών. Ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την αποθεραπεία, τη δημιουργικότητα, τη γνώση, την επιστήμη, την επικοινωνία, τα ταξίδια και τους νέους ανθρώπους. 
Ασχολείται επιπλέον με την θεραπεία των ζώων και της γης. 
Προστατεύει ιατρούς, θεραπευτές, αστρονόμους και ταξιδιώτες.

Λέγεται πως είναι ένας άγγελος που γελάει πολύ και έχει εκπληκτική αίσθηση του χιούμορ. Γνωρίζει όλες τις ιδιότητες των βοτάνων. Καθοδηγεί τους θεραπευτές ανθρώπους να γνωρίζουν ποιες φυσικές θεραπείες της Γης να χρησιμοποιήσουν για τους ασθενείς τους. 

Θεωρείται επίσης και ο άγγελος της αφθονίας, μιας και μπορεί να ξεκλειδώσει τις πόρτες της ευημερίας, της ευτυχίας και της αγάπης. 
Εργάζεται από κοινού με τον Μιχαήλ για τον εξορκισμό ενοχλητικών πνευμάτων και τον ενεργειακό καθαρισμό χώρων. 
Μπορείτε να καλέσετε τον Ραφαήλ και για τη θεραπεία κάποιου άλλου. Θα πάει όπου του ζητηθεί, χωρίς ωστόσο να αναμειχθεί στην ελεύθερη βούληση του ενδιαφερομένου. Αν κάποιος αρνείται την πνευματική θεραπεία, η επιλογή του θα γίνει σεβαστή. Η παρουσία του αγγέλου ωστόσο, θα έχει ανακουφιστικά αποτελέσματα.

Αρχάγγελος Γαβριήλ

Το όνομά του σημαίνει «η ισχύς μου είναι ο Θεός». 
Εκπέμπει σε λευκό χρώμα με χρυσές αποχρώσεις. 

Θεωρείται ο άγγελος του Ευαγγελισμού και ο επικεφαλής όλων των αγγελιοφόρων του Θεού. Ανακοίνωσε στον Ζαχαρία και την Ελισάβετ για τη γέννηση του Ιωάννη Βαπτιστή και φυσικά στη Μαρία για τη γέννηση του Ιησού Χριστού. 

Κάποιοι θρύλοι υποστηρίζουν ότι έκανε γάλα να τρέξει από το δεξί μικρό δάχτυλο του Αβραάμ, όταν εκείνος ήταν βρέφος, για να μπορέσει να τρέφεται ενώ ήταν εγκαταλειμμένος σε μια σπηλιά. 

Επίσης, είναι ο άγγελος της δημιουργίας. Ελέγχει την κάθοδο των ψυχών για την ενσάρκωσή τους, ενώ λέγεται ότι τις περιμένει και μετά το θάνατο. 
Διδάσκει τα αγέννητα παιδιά για τον Παράδεισο ενώ ακόμα βρίσκονται στη μήτρα. Όταν τα αγγίζει στο χείλος, δημιουργείται το δίχαλο ανάμεσα στο πάνω χείλος και τη μύτη, ώστε να μην θυμούνται τα όσα τους είπε μέχρι να πεθάνουν. Ίσως γι΄αυτό κάποιοι άνθρωποι έχουν έντονη διάθεση προς την πνευματικότητα ή τη θρησκευτικότητα, καθώς φέρουν αμυδρή ανάμνηση της καθοδήγησης του αγγέλου. 

Βοηθά και καθοδηγεί τους γονείς που επιθυμούν τη σύλληψη ενός παιδιού, αλλά και στη διαδικασία υιοθεσίας ενός παιδιού. Δίνει δύναμη και κουράγιο σε αυτούς τους γονείς, ενώ στηρίζει και τις μέλλουσες μητέρες να παραμείνουν στο κέντρο της πίστης τους, ώστε να δημιουργήσουν την ιδανική ατμόσφαιρα για το μωρό τους. 

Είναι επίσης άγγελος της δημιουργικότητας, του εξαγνισμού, της διαύγειας, της καθοδήγησης και της προφητείας. Βοηθά όλους όσους έχουν σκοπό την τέχνη ή την επικοινωνία (ηθοποιούς, χορευτές, συγγραφείς, μουσικούς, δασκάλους, δημοσιογράφους ή οτιδήποτε έχει να κάνει με τη μετάδοση πνευματικών μηνυμάτων).
Εάν θέλετε να εκφράσετε το ταλέντο σας, να ξεπεράσετε το φόβο και την αναβλητικότητα, θα σας εμπνεύσει και θα σας ενθαρρύνει.

Αρχάγγελος Μιχαήλ

Το όνομά του σημαίνει «αυτός που είναι όμοιος με το Θεό»

Η αύρα του έχει χρώμα μπλε ελεκτρίκ. 
Περιγράφεται ως μεγαλόσωμη φιγούρα πολεμιστή, περίπου εικοσιπέντε ετών, με ξανθά μαλλιά, λεπτά χαρακτηριστικά, χρώμα δέρματος σαν του σφυρήλατου χαλκού, μάτια σαν λίμνες φωτιάς και μια εκπληκτική ακτινοβολία αγάπης και ευσπλαχνίας. Φορά πανοπλία και κρατά ένα μεγάλο ξίφος, το οποίο χρησιμοποιεί για να λύνει τα δεσμά του φόβου. 

Είναι ο μεγαλύτερος άγγελος του Χριστιανισμού, του Ιουδαϊσμού και του Ισλαμισμού, ενώ αναφορές για αυτόν υπάρχουν ακόμη στην Κέλτικη & την Περσική παράδοση. Ήταν εκείνος που έδιωξε τον Εωσφόρο από τον Παράδεισο μετά από τη μάχη ανάμεσα στους καλούς και τους εξεγερθέντες αγγέλους .Εμφανίστηκε επίσης στο Μωυσή μέσα σε ένα φλεγόμενο θάμνο, απελευθέρωσε τον Πέτρο από τη φυλακή και διέσωσε τον Δανιήλ από τη φωλιά του λιονταριού. 

Η Ιωάννα της Λωραίνης είπε στους ανακριτές της ιεράς εξέτασης ότι ο Μιχαήλ τής έδωσε ώθηση και κουράγιο. 

Πρόκειται για τον σημαντικότερο άγγελο πολεμιστή του Θεού και προστάτη της ανθρωπότητας, καθώς οδηγεί τις ουράνιες δυνάμεις (λεγεώνες του Φωτός) ενάντια στο κακό. 
Υποστηρίζει τις ηρωικές πράξεις και τη γενναιότητα. 

Εκφράζει τη δύναμη και τη θέληση του Θεού, καθώς και την πίστη, την προστασία, την αλήθεια, το θάρρος και τη δικαιοσύνη. Πολεμά για οτιδήποτε είναι καλό, αξιότιμο και ενάρετο. Επιβλέπει το σκοπό της ζωής όσων εργάζονται με το Φως. 

Είναι ο μεγάλος αφυπνιστής της εποχής μας που κατευθύνει τις συνειδητότητες των ανθρώπων την χιλιετία που διανύουμε. 
Η ενέργειά του θα σας προστατεύσει, θα σας εμψυχώσει και θα κόψει τυχόν δεσμά που σας περιορίζουν, απαλλάσσοντάς σας από τις τοξίνες που συνδέονται με το φόβο. 
Επιπλέον καθοδηγεί και κατευθύνει όσους αισθάνονται χαμένοι ή τελματωμένοι με το σκοπό της ζωής τους, ενώ έχει και μια απίστευτη κλίση προς την επιδιόρθωση ηλεκτρικών και μηχανικών συσκευών. 

Καλέστε τον οποτεδήποτε νιώσετε φόβο, ανασφάλεια ή ότι είστε ευάλωτοι. Θα έρθει στο πλευρό σας αμέσως να σας δώσει κουράγιο, θάρρος και να εγγυηθεί την ασφάλειά σας. Θα νιώσετε την παρουσία του σαν μια πυρώδη ενέργεια ενός σωματοφύλακα της αγάπης, εκπέμποντας μπλε και χρυσές σπίθες, ενώ ίσως δείτε ένα πολύ δυνατό φως ή νιώσετε μια ζέστη.

Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Αγγελική επίκληση ενδυνάμωσης και υλοποίησης στόχων

Αγαπημένοι Άγγελοι του Χρυσού Φωτός 
και της Αιώνιας Αγάπης του Δημιουργού όλης της Ύπαρξης!
Αγαπημένοι Αρχάγγελοι της Υλοποίησης των Στόχων!

Επικαλούμαι τώρα τη Δύναμη της Παρουσίας σας και του Φωτός που αντιπροσωπεύετε
να με περιβάλει τέλεια και να επιφέρει τώρα πλήρη ενδυνάμωση του εαυτού 
για την υλοποίηση και την πραγματοποίηση του στόχου μου να...(ανάφερε ξεκάθαρα αυτό που θέλεις να επιτύχεις).

Ενδυνάμωση, ενδυνάμωση, ενδυνάμωση του εαυτού σε όλα τα επίπεδα 
για την πραγματοποίηση και την υλοποίηση του στόχου μου να... γένοιτο!
Εξύψωση, εξύψωση, εξύψωση του εαυτού σε όλα τα επίπεδα
για την πραγματοποίηση και την υλοποίηση του στόχου μου να... γένοιτο!

Αγαπημένοι Άγγελοι,
γειώστε τώρα για μένα τέλεια σοφία, αγάπη και δύναμη
και εξυψώστε τη συναισθηματική, διανοητική και πνευματική ευφυΐα και νοημοσύνη μου
για την πραγματοποίηση και την υλοποίηση των στόχων μου
άμεσα, εύκολα, αποτελεσματικά και σύμφωνα με το Ανώτερο Καλό και το Θεϊκό Σχέδιο!

Αγαπημένοι Άγγελοι του Χρυσού Φωτός 
και της Αιώνιας Αγάπης του Δημιουργού όλης της Ύπαρξης!
Αγαπημένοι Αρχάγγελοι της Υλοποίησης των Στόχων!
Σας ευχαριστώ και σας ευγνωμονώ υπέρτατα, αιώνια και αληθινά!

Γράψε το στόχο σου σε ένα χαρτί και στη συνέχεια, αφού το διπλώσεις, τοποθέτησέ το σε ένα ιερό για σένα σημείο (στον αγγελικό Βωμό,στο εικονοστάσι, στο χώρο που διαλογίζεσαι ή οπουδήποτε αλλού αισθάνεσαι όμορφα). Προαιρετικά τοποθέτησε πάνω απ'το χαρτί μια κρυστάλλινη πυραμίδα και όσο πιο συχνά μπορείς διάβαζε την επίκληση.

Αγγελική επίκληση για ολικό εξαγνισμό του εαυτού

Αγαπημένοι Άγγελοι του Χρυσού Φωτός 
και της Αιώνιας Αγάπης του Δημιουργού όλης της Ύπαρξης!
Αγαπημένοι Αρχάγγελοι του Εξαγνισμού!

Επικαλούμαι τώρα τη Δύναμη της Παρουσίας σας και του Φωτός που αντιπροσωπεύετε
να με περιβάλλει τέλεια και να επιφέρει βαθύ και υπέρτατο εξαγνισμό 
του εαυτού, της ζωής και της πραγματικότητας μου!

Εξαγνισμός, εξαγνισμός, εξαγνισμός 
τέλειος, υπέρτατος, ολικός και βαθύς
του υποσυνείδητου, συνειδητού και υπερσυνείδητου εαυτού μου, γένοιτο!
Εξαγνισμός, εξαγνισμός, εξαγνισμός 
τέλειος, υπέρτατος, ολικός και βαθύς
της υποσυνείδητης, συνειδητής και υπερσυνείδητης ζωής μου, γένοιτο!
Εξαγνισμός, εξαγνισμός, εξαγνισμός 
τέλειος, υπέρτατος, ολικός και βαθύς
της υποσυνείδητης, συνειδητής και υπερσυνείδητης πραγματικότητάς μου, γένοιτο!

Αγαπημένοι Άγγελοι εξαγνίστε τώρα όλα τα τσάκρα μου, μεσημβρινούς, τα 
ενεργειακά κανάλια μου, 
την αύρα και τα σώματα μου, 
τη θηλυκή και αρσενική πλευρά μου,
την προσωπικότητα και το «εγώ» μου,
το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μου.
Εξαγνίστε όλο το σκοτάδι και τη σκιά μέσα μου και γύρω μου
ώστε να γειώσω και να εκδηλώσω αγνό και καθαρό φως και αγάπη
σε όλα τα επίπεδα του εαυτού,
σε όλους τους τομείς της ζωής και της πραγματικότητας μου, γένοιτο!

Αγαπημένοι Άγγελοι του Χρυσού Φωτός και της Αιώνιας Αγάπης του 
Δημιουργού όλης της Ύπαρξης,
Αγαπημένοι Αρχάγγελοι του Εξαγνισμού, 
σας ευχαριστώ και σας ευγνωμονώ υπέρτατα, αιώνια και αληθινά!

Διάβασε την επίκληση 3 φορές διαλογιστικά και αργά δίνοντας σημασία και νόημα σε κάθε της λέξη. Νιώσε την ενέργεια των αγγέλων και πάρε μερικές βαθιές αναπνοές όσο εκείνοι «εργάζονται» πάνω σου (αυτή η διαδικασία ισχύει και για όλες τις επικλήσεις).
Μπορείς να κάνεις την επίκληση αυτή για 3-4 συνεχόμενες ημέρες (2-3 φορές την ημέρα).
Επίσης με την επίκληση αυτή μπορείς να ξεκινάς πριν από κάθε ενεργειακή και πνευματική εργασία σου ακόμη και πριν από κάθε άλλη επίκληση.

Αγγελική επίκληση για εξαγνισμό και προστασία χώρου

Αγαπημένοι Άγγελοι του Χρυσού Φωτός και της Αιώνιας Αγάπης του 
Δημιουργού όλης της Ύπαρξης!
Αγαπημένοι Αρχάγγελοι του Χώρου!

Επικαλούμαι τώρα τη Δύναμη της Παρουσίας σας και του Φωτός που αντιπροσωπεύετε
να περιβάλλει τώρα τον προσωπικό χώρο μου/το σπίτι μου/τον επαγγελματικό χώρο
και να επιφέρει τέλειο ενεργειακό καθαρισμό, εξαγνισμό και προστασία
από οποιαδήποτε μορφή αρνητικής ενέργειας
αρνητικού συναισθήματος ή αρνητικής σκέψεως.

Καθαρισμός, καθαρισμός, καθαρισμός
τέλειος,υπέρτατος, ολικός και βαθύς
του προσωπικού χώρου μου/του σπιτιού/του επαγγελματικού χώρου μου 
από οποιαδήποτε μορφή αρνητικής ενέργειας/συναισθήματος /σκέψεως
Γένοιτο!
Εξαγνισμός, εξαγνισμός, εξαγνισμός 
τέλειος, υπέρτατος, ολικός και βαθύς
του προσωπικού χώρου μου/του σπιτιού/του επαγγελματικού χώρου μου 
από οποιαδήποτε μορφή αρνητικής ενέργειας/συναισθήματος /σκέψεως
Γένοιτο!
Προστασία, προστασία, προστασία 
τέλεια, υπέρτατη, ολική και βαθειά
του προσωπικού χώρου μου/του σπιτιού/του επαγγελματικού χώρου μου 
από οποιαδήποτε μορφή αρνητικής ενέργειας/συναισθήματος /σκέψεως
Γένοιτο!

Αγαπημένοι Άγγελοι,
δηλώνω τώρα υπεύθυνα και συνειδητά πως ο χώρος αυτός είναι ιερός
αφιερώνεται στο Φως και την Αγάπη σας
και τίποτα μα τίποτα δεν μπορεί να διαπεράσει
την παντοδύναμη προστασία σας.

Αγαπημένοι Άγγελοι του Χρυσού Φωτός 
και της Αιώνιας Αγάπης του Δημιουργού όλης της Ύπαρξης,
αγαπημένοι Αρχάγγελοι του Χώρου
σας ευχαριστώ και σας ευγνωμονώ υπέρτατα, αιώνια και αληθινά!

Μπορείς να διαβάζεις την επίκληση αυτή (είτε για τον προσωπικό σου χώρο ή για το σπίτι σου γενικότερα ή και για τον επαγγελματικό σου χώρο) αρχικά για 3 συνεχόμενες ημέρες ώστε να τον καθαρίσεις ενεργειακά, και στη συνέχεια μία φορά την εβδομάδα για να διατηρήσεις το φως, την καθαρότητα και την ενέργεια του σε υψηλά επίπεδα.

Αγγελική επίκληση για ιδανική συντροφική σχέση

Αγαπημένοι Άγγελοι του Χρυσού Φωτός 
και της Αιώνιας Αγάπης του Δημιουργού όλης της Ύπαρξης!
Αγαπημένοι Αρχάγγελοι της Δίδυμης Φλόγας!

Επικαλούμαι τώρα τη Δύναμη της Παρουσίας σας και του Φωτός που αντιπροσωπεύετε
να με περιβάλει τέλεια
και να επιφέρει πλήρη εξαγνισμό και θεραπεία της σχέσης μου με τη Δίδυμη Φλόγα μου
για την πραγματοποίηση της ιδανικής συντροφικής/ερωτικής σχέσης.

Εξαγνισμός, εξαγνισμός, εξαγνισμός
τέλειος, πλήρης και ολικός
της σχέσης μου με τη Δίδυμη Φλόγα μου, γένοιτο!
Θεραπεία, θεραπεία, θεραπεία
τέλεια, πλήρης και ολική 
της σχέσης μου με τη Δίδυμη Φλόγα, γένοιτο!
Εκδήλωση, εκδήλωση, εκδήλωση 
τέλεια, πλήρης και ολική
της ιδανικής συντροφικής/ερωτικής σχέσης στη ζωή μου
μέσω της Δίδυμης Φλόγας, γένοιτο! 

Αγαπημένοι Άγγελοι, εξαγνίστε και θεραπεύατε τώρα
όλο το παρελθόν και τις σχέσεις μου,
τα συναισθήματα και την καρδιά μου,
τις πληγές που προκάλεσα ή δέχτηκα,
τον πόνο που έδωσα ή έλαβα σε όλες τις παρελθοντικές ερωτικές σχέσεις μου
και συντονίστε με τέλεια με τη Δίδυμη Φλόγα μου
ως την Πνευματική εκείνη Δύναμη του Σύμπαντος
που φέρνει στη ζωή μου τις σχέσεις που μου αξίζουν αληθινά!
Αγαπημένοι Άγγελοι,
γειώστε τώρα για εμένα την ιδανική συντροφική/ερωτική σχέση
σύμφωνα πάντοτε με το Ανώτερο Καλό,
τους Νόμους του Κάρμα και του Ντάρμα.

Αγαπημένοι Άγγελοι του χρυσού φωτός 
και της αιώνιας αγάπης Του δημιουργού όλης της ύπαρξης!
Αγαπημένοι Αρχάγγελοι της δίδυμης φλόγας!
Σας ευχαριστώ και σας ευγνωμονώ υπέρτατα αιώνια και αληθινά!

Η επίκληση αυτή αφορά όσους αναζητούν μία όμορφη και ισορροπημένη συντροφική/ερωτική σχέση αλλά και όσους θέλουν να βελτιώσουν και να εξυψώσουν σε όλα τα επίπεδα την ήδη υπάρχουσα ερωτική τους σχέση με τη βοήθεια πάντοτε των Αγγέλων.

Αγγελική επίκληση για ενεργειακή προστασία

Αγαπημένοι Άγγελοι του Χρυσού Φωτός 
και της Αιώνιας Αγάπης του Δημιουργού όλης της Ύπαρξης!
Αγαπημένοι Αρχάγγελοι της Ενεργειακής Προστασίας!

Επικαλούμαι τώρα τη Δύναμη της Παρουσίας σας και του Φωτός που αντιπροσωπεύετε
να με περιβάλει τέλεια και να επιφέρει ολική ενεργειακή προστασία
σε όλα τα επίπεδα του εαυτού και του είναι μου, σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξης μου.

Προστασία, προστασία, προστασία
τέλεια, υπέρτατη, ολική και πλήρης σε όλα τα επίπεδα του εαυτού μου, γένοιτο!
Προστασία, προστασία, προστασία
τέλεια, υπέρτατη, ολική και πλήρης σε όλα τα επίπεδα του είναι μου, γένοιτο!
Προστασία, προστασία, προστασία
τέλεια, υπέρτατη, ολική και πλήρης σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξης μου, γένοιτο!

Αγαπημένοι Άγγελοι,
προστατεύστε -τώρα και για πάντα- όλα τα τσάκρα και τους μεσημβρινούς μου,
τα ενεργειακά κανάλια και την αύρα μου,
τη θηλυκή και αρσενική πλευρά μου,
την προσωπικότητα και τα σώματα μου,
το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μου.
Προστατεύστε -τώρα και για πάντα- όλες τις εκφάνσεις και τις εκδηλώσεις
του εαυτού και της ζωής μου από οποιαδήποτε μορφή αρνητικότητας
που προέρχεται είτε από το εξωτερικό περιβάλλον μου
είτε ακόμη και μέσα από τον ίδιο τον εαυτό μου.
Προστατεύστε -τώρα και για πάντα- όλους τους τομείς και τις πλευρές
του εαυτού και της ζωής μου
οποιοδήποτε σκοτάδι και σκιά που προέρχεται είτε από το εξωτερικό περιβάλλον μου 
είτε ακόμη και μέσα από τον ίδιο τον εαυτό μου.

Αγαπημένοι Άγγελοι του Χρυσού Φωτός 
και της Αιώνιας Αγάπης του Δημιουργού όλης της Ύπαρξης,
Αγαπημένοι Αρχάγγελοι της Προστασίας,
σας ευχαριστώ και σας ευγνωμονώ υπέρτατα, αιώνια και αληθινά!

Διαβάζουμε αυτήν την επίκληση τρεις φορές την ημέρα, για 3 συνεχόμενες μέρες.

Αγγελική επίκληση για καθαρισμό του Κάρμα

Αγαπημένοι Άγγελοι του Χρυσού Φωτός και της Αιώνιας Αγάπης του 
Δημιουργού όλης της Ύπαρξης!
Αγαπημένοι Αρχάγγελοι του Κάρμα!

Επικαλούμαι τώρα τη Δύναμη της Παρουσίας σας
και του Φωτός που αντιπροσωπεύετε
να με περιβάλλει τέλεια και να επιφέρει πλήρη και βαθύ εξαγνισμό του Κάρμα
σύμφωνα πάντα με το ανώτερο καλό και το θεϊκό σχέδιο.

Εξαγνισμός, εξαγνισμός, εξαγνισμός 
πλήρης, ολικός και βαθύς του Κάρμα
σύμφωνα πάντα με το ανώτερο καλό και το θεϊκό σχέδιο.
Απελευθέρωση, απελευθέρωση, απελευθέρωση 
πλήρης, ολική και βαθειά από το Κάρμα
σύμφωνα πάντοτε με το ανώτερο καλό και το θεϊκό σχέδιο.

Αγαπημένοι Άγγελοι παρακαλώ αναιρέστε τώρα για εμένα
όλες τις αρνητικές σκέψεις, αρνητικά συναισθήματα και πράξεις
όλα τα αρνητικά λόγια, αρνητικούς όρκους
και συμβόλαια ασθένειας, πόνου και φτώχειας που έχω κάνει είτε συνειδητά είτε υποσυνείδητα
στην τωρινή ή σε παρελθοντική ζωή μου
και παρακαλώ αναιρέστε τους τώρα προς όλες τις κατευθύνσεις του χωροχρόνου 
και όλες τις διαστάσεις και τα επίπεδα του εαυτού και του είναι μου.

Αγαπημένοι Αρχάγγελοι του Κάρμα
δηλώνω τώρα συνειδητά ότι σέβομαι, θαυμάζω και υπεραγαπώ
τον υπέρτατο και μοναδικό αυτό νόμο της Θείας Ισορροπίας.
Δηλώνω τώρα συνειδητά πως σέβομαι, θαυμάζω και υπεραγαπώ
το Θείο Θέλημα, το Θείο Σχέδιο και Σκοπό!

Αγαπημένοι Άγγελοι Χρυσού Φωτός και της Αιώνιας Αγάπης του Δημιουργού όλης της Ύπαρξης,
Αγαπημένοι Αρχάγγελοι του Κάρμα,
σας ευχαριστώ και σας ευγνωμονώ
υπέρτατα, αιώνια και αληθινά!

Η αγγελική αυτή επίκληση είναι καλό να διαβαστεί για 7 συνεχόμενες μέρες λίγο πριν το βραδινό ύπνο. Μπορεί να σου επιφέρει καθαριστικά όνειρα του υποσυνείδητου και να δεις στη διάρκεια του ύπνου σου κάποια προηγουμένη ζωή. Προαιρετικά μπορείς να τη συνοδεύσεις με την επίκληση του ολικού εξαγνισμού του εαυτού.

Αγγελική επίκληση για εκδήλωση του Ντάρμα (σκοπός της ζωής)

Αγαπημένοι Άγγελοι του Χρυσού Φωτός 
και της Αιώνιας Αγάπης του Δημιουργού όλης της Ύπαρξης!
Αγαπημένοι Αρχάγγελοι του Ντάρμα!

Επικαλούμαι τώρα τη Δύναμη της Παρουσίας σαςκαι του Φωτός που αντιπροσωπεύετε
να με περιβάλει τέλεια και να επιφέρει πλήρη εκδήλωση του Ντάρμα μου,
καθώς και όλων των ταλέντων και ικανοτήτων
που το Πνεύμα το Αιώνιο, το Τέλειο, το Υπέρτατο
με έχει προικίσει και ενδυναμώσει σε αυτή τη ζωή
ώστε να υπηρετήσω με τον καλύτερο τρόπο το Ανώτατο Θεϊκό Σχέδιο!



Γείωση, γείωση, γείωση
Τέλεια, πλήρης και ολοκληρωμένη του Ντάρμα και του σκοπού της ζωής μου, γένοιτο!
Εκδήλωση, εκδήλωση, εκδήλωση
τέλεια, πλήρης και ολοκληρωμένη όλων των ταλέντων και των ικανοτήτων μου, γένοιτο!

Αγαπημένοι Άγγελοι,
φανερώστε τώρα το σκοπό της ζωής μου και ευθυγραμμίστε με τέλεια μαζί του!
Φέρτε στο φως όλα τα ταλέντα μου 
και δείξτε μου τον τρόπο ώστε να τα εκφράζω στην καθημερινή ζωή μου.
Ενδυναμώστε τέλεια τις ικανότητες μου
ώστε να υπηρετήσω συνειδητά το θεϊκό Σχέδιο
Αγαπημένοι Άγγελοι,
αναγνωρίζω πως ο σκοπός της ζωής μου
δεν διαφέρει από το σκοπό της ζωής του Δημιουργού
και είμαι αληθινά ευτυχισμένη/ος για αυτό!

Αγαπημένοι Άγγελοι Χρυσού Φωτός 
και της Αιώνιας Αγάπης του Δημιουργού όλης της Ύπαρξης,
Αγαπημένοι Αρχάγγελοι του Ντάρμα,
σας ευχαριστώ και σας ευγνωμονώ υπέρτατα, αιώνια και αληθινά!

Η επίκληση αυτή είναι καλό να γίνει μετά την εφαρμογή της επίκλησης του Κάρμα, επίσης επί 7 συνεχόμενα βράδια λίγο προτού πέσεις για ύπνο. Εκείνη την περίοδο των 7 ημερών αν θέλεις μπορείς να  κρατήσεις και ένα ημερολόγιο, καθώς πρόκειται να γίνουν πολλές συνειδητοποιήσεις, να έρθεις περισσότερο κοντά στον εαυτό σου και να αναγνωρίσεις την αληθινή αξία του.

Αγγελική επίκληση για αφθονία και ευημερία

Αγαπημένοι Άγγελοι του Χρυσού Φωτός και της Αιώνιας Αγάπης του 
Δημιουργού όλης της Ύπαρξης!
Αγαπημένοι Αρχάγγελοι της Αφθονίας και της Ευημερίας!

Επικαλούμαι τώρα τη Δύναμη της Παρουσίας σας και του Φωτός που αντιπροσωπεύετε
να με περιβάλλει τέλεια και να επιφέρει πλήρη εξαγνισμό, θεραπεία και εκδήλωση
της αφθονίας και της ευημερίας μου σε κάθε επίπεδο:
υλικό, ενεργειακό, συναισθηματικό, νοητικό, πνευματικό.

Εξαγνισμός, εξαγνισμός, εξαγνισμός
τέλειος, υπέρτατος, ολικός και βαθύς
της αφθονίας και της ευημερίας μου σε όλα τα επίπεδα, γένοιτο!
Θεραπεία, θεραπεία, θεραπεία
τέλεια, υπέρτατη, ολική και βαθειά
της αφθονίας και της ευημερίας μου σε όλα τα επίπεδα, γένοιτο! 
Εκδήλωση, εκδήλωση, εκδήλωση
τέλεια, υπέρτατη, ολική και βαθειά
της αφθονίας και της ευημερίας μου σε όλα τα επίπεδα, γένοιτο!

Αγαπημένοι Άγγελοι εξαγνίστε, θεραπεύατε και εκδηλώστε
την υλική αφθονία και ευημερία μου: αφθονία σε χρήματα και υλικά αγαθά.
Την ενεργειακή αφθονία και ευημερία μου: αφθονία σε ζωτική ενέργεια και δύναμη.
Τη συναισθηματική αφθονία και ευημερία μου: αφθονία σε πλούσια συναισθήματα συμπόνιας, γαλήνης χαράς, έκστασης, ευτυχίας και ανιδιοτελούς αγάπης.
Τη νοητική αφθονία και ευημερία μου: αφθονία σε θετικές, ευφυείς και εμπνευσμένες σκέψεις σοφίας.
Την πνευματική αφθονία και ευημερία μου: αφθονία της Δύναμης του Αληθινού Πνεύματος που είμαι.

Αγαπημένοι Άγγελοι του Χρυσού Φωτός και της Αιώνιας Αγάπης του 
Δημιουργού όλης της Ύπαρξης!
Αγαπημένοι Αρχάγγελοι της αφθονίας και της ευημερίας!
Σας ευχαριστώ και σας ευγνωμονώ υπέρτατα, αιώνια και αληθινά!

Διάβασέ την για 3, 7, 12 ή 21 μέρες και αφιέρωσε προαιρετικά ένα λευκό κεράκι κάθε μέρα στους αρχαγγέλους της αφθονίας και της ευημερίας. 

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Επτά βήματα για να συνδεθείτε με τους Αγγέλους

Επτά βήματα που θα σας βοηθήσουν να συνδεθείτε με τους Αγγέλους: 

1. Ζητήστε βοήθεια 

Οι άγγελοι μας προσφέρουν την βοήθεια τους ανά πάσα στιγμή. Όσο πιο δεκτικοί είμαστε, τόσο περισσότερη η βοήθεια που μπορούν να μας δώσουν. Αν μειωθεί η δεκτικότητα σας, περιορίζεται η ικανότητα των Αγγέλων για να σας βοηθήσουν. Δημιουργήστε την δική σας επίκληση ή προσευχή ή έκκληση για τη βοήθεια που χρειάζεστε. Συνειδητοποιήστε ότι όταν καλείτε έναν Άγγελο, αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι ότι εσείς έχετε τον εαυτό σας ανοιχτό σε μεγαλύτερη δεκτικότητα, για την βοήθειά του. 

2. Δείτε τον εαυτό σας ως πλήρως άξιο της Αγγελικής βοήθειας 

Οι Άγγελοι δουλεύουν με όλους, ανεξάρτητα από προσωπικές ιστορίες και πεποιθήσεις. Οι άγγελοι είναι άπειροι και πανταχού παρόντες... το αίτημά σας δεν τους μειώνει με κανένα τρόπο, ούτε επηρεάζει την ικανότητά τους να είναι μαζί και να βοηθήσουν όλους τους άλλους την ίδια στιγμή. Μπορούν να υπάρχουν πέρα ​​από την εμπειρία μας σχετικά με τον χρόνο και τον χώρο. Θα απαντήσουν σε όλους με πλήρη ανιδιοτελή αγάπη. 

3. Συνδεθείτε με το Θείο παιδί μέσα σας 

Συνδεθείτε με το Θείο παιδί μέσα σας καθώς καλείτε τους Αγγέλους για να ζητήσετε βοήθεια. Το Θείο παιδί μέσα σας είναι ολόκληρο, αθώο και αληθινό και αναγνωρίζει τους Αγγέλους ως αληθινά και αξιόπιστα δώρα του Δημιουργού. 


Αυτό θα βοηθήσει στη δημιουργία διαφάνειας, δεκτικότητας, ενθουσιασμού και προθυμίας καθώς προετοιμάζεστε για να λάβετε τα δώρα των Αγγέλων που έχουν ετοιμάσει για σας. 

4. Αφήστε τα πάντα πάνω στους Αγγέλους

Εξασκηθείτε σ'αυτό το κομμάτι κατά τη διάρκεια της επίκλησης και της προσευχής. Τοποθετήστε κάθε πρόβλημα,ανησυχία και φόβο,καθώς και κάθε καλή πρόθεση και θετική έκβαση (οραματιστείτε το αποτέλεσμα του αιτήματός σας),στα χέρια των Αγγέλων σας. Αφεθείτε και απελευθερώστε όλες τις ανησυχίες σας για το πώς θα απαντηθεί το αίτημά σας. 

5. Εκφράστε την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη σας 

Εκφράστε την ειλικρινή σας εκτίμηση και ευγνωμοσύνη για τη ζωή σας ακριβώς όπως είναι. Αν νιώθετε να παλεύετε στην ζωή σας, ζητήστε από τους Αγγέλους να σας βοηθήσουν να βρείτε την αγάπη που είναι παρούσα σε οποιαδήποτε δυσκολία που αντιμετωπίζετε. Να έχετε υπομονή με αυτό και αφήστε στην άκρη κάθε ανησυχία για το πώς θα αποκαλυφθεί η αγάπη σε σας. Η αγάπη είναι άπειρη και θα ανοιχτούν μπροστά σας απέραντα επίπεδα συνειδητοποίησης, σχετικά με την παρουσία της, καθώς θα ακολουθείτε αυτή την πρακτική. 

6. Να ξέρετε πως έχει γίνει 

Κάθε προσευχή θα απαντηθεί και η χάρη είναι πάντα δεδομένη. Εάν φοβάστε ότι η προσευχή σας δεν θα απαντηθεί, τότε ζητήστε βοήθεια για να καταλάβετε και να δείτε με ποιο τρόπο θα απαντηθεί με μεγάλη σαφήνεια. Έχετε εμπιστοσύνη πως θα δείτε την αγάπη σε κάθε προσευχή σας που απαντήθηκε. Οι Άγγελοι σας γνωρίζουν και σας αγαπάνε χωρίς όρους. 

7. Δράστε γρήγορα με την καθοδήγηση που θα λάβετε

Αποδεχτείτε την ευκαιρία και ενεργείστε αμέσως. Η Αγγελική βοήθεια είναι άπειρη και απεριόριστη. Μην ζητάτε "πάρα πολλά" και οι Άγγελοι με χαρά θα σας προσφέρουν τα δώρα τους χωρίς όριο. Όσο πιο γρήγορα ενεργείτε, τόσο πιο γρήγορα θα λάβετε περισσότερη βοήθεια! 

Στη συνέχεια θυμηθείτε να... 

Γιορτάστε τον εαυτό σας ακριβώς όπως είστε αυτή τη στιγμή. 
Αφήστε όλες τις κρίσιμες αποφάσεις ή αρνητικά συναισθήματα για τον εαυτό σας ή την ζωή σας, ή τους άλλους, στα χέρια των Αγγέλων για επούλωση. Ακόμη και αν είναι μόνο για λίγα λεπτά, αφήστε ό,τι δεν είναι αγάπη για τον εαυτό σας και τα πάντα γύρω σας. Σε αυτήν την στιγμή που παραδίνεστε και είστε ανοικτοί ψυχή και καρδιά, οι Άγγελοι μπορούν να κάνουν για σας πολλά περισσότερα για εσάς, από ότι εσείς για τον εαυτό σας. Αφήστε τον εαυτό σας να επιλέξει την ΑΓΑΠΗ και ΥΨΩΣΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ. Ευχαριστήστε τους Αγγέλους για την βοήθεια τους. Αφήστε πάνω τους,την πρόθεσή σας για μια βαθιά σχέση αγάπης μεταξύ σας.

Πηγή: aggelosofia.com

Ο αριθμός 7 και οι Άγγελοι

Ξέρατε ότι ο αριθμός επτά θεωρείται ότι είναι ένας ουράνιος αριθμός και συνδέεται στενά με τους αγγέλους και την επουράνια κατοικία τους; Ο αριθμός επτά κυβερνάται από τον Ποσειδώνα και συνδέεται με την πνευματική οδό, την εκπαίδευση, την μαγεία, τα κρυμμένα μυστήρια, την ειρήνη, την αγνότητα και την τελειότητα - όλα όσα είναι αγγελικές ιδιότητες.

Ο αριθμός 7 είναι βαθιά ριζωμένος στην καθημερινή ζωή μας και μάλιστα πάρα πολύ. Υπάρχουν επτά ημέρες την εβδομάδα, με την έβδομη ημέρα εξακολουθεί να θεωρείται η πιο ιερή. Ο κόσμος είναι χωρισμένος από επτά θάλασσες. Το ουράνιο τόξο αποτελείται από επτά χρώματα.

Πολλοί άνθρωποι θεωρούν το επτά τυχερό αριθμό τους και ίσως αυτοί οι άνθρωποι ασυνείδητα βρίσκονται σε καθοδήγηση από τον φύλακα άγγελό τους. Εάν έχετε γεννηθεί την έβδομη ημέρα του έβδομου μήνα, θα έχετε πιθανώς φυσική συνειδητοποίηση των αγγελικών διαστάσεων και μπορείτε να βρείτε αρκετούς τρόπους επικοινωνίας μαζί τους με μεγάλη ευκολία. Και, φυσικά, είναι ευρέως γνωστό ότι το έβδομο παιδί του έβδομου παιδιού είναι ιδιαίτερα ευλογημένο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον μαγικό αριθμό επτά, όταν ασχολείστε με τους αγγέλους, με επανάληψη των ασμάτων και των ξορκιών επτά φορές, είτε με διαλογισμό για να διαπιστωθεί η σχέση με τους αγγέλους σας, στις επτά η ώρα το πρωί ή το βράδυ. Η Κυριακή επίσης, είναι η έβδομη ημέρα της εβδομάδας, και είναι μια τέλεια μέρα για να συνεργαστείτε με τους αγγέλους σας. Φέρτε αυτά τα πράγματα στο μυαλό σας όταν ετοιμάζεστε να δουλέψετε με τους αγγέλους.

Πηγή: aggelosofia.com

Ανάσα αγγέλων

Ενισχύστε και προστατεύστε τον εαυτό σας,με την παρακάτω απλή διαδικασία,ιδιαίτερα όταν βρίσκεστε σε διαδικασία λυσίματος ή όταν βάλλεστε από αρνητικές ενέργειες. Καλέστε κοντά σας τους Αρχαγγέλους. Φωνάξτε τους με τα ονόματα τους.Καλέστε τους κοντά σας και ζητήστε βοήθεια για να καθαρίσουν το χώρο σας και να σας προστατεύσουν ιδανικά. Όταν έρθει η ευλογημένη στιγμή και τους νιώσετε κοντά σας,αφήστε τους για λίγο να δουλέψουν μέσα σας και γύρω σας. Ξέρουν αυτοί το δρόμο της ίασης και της προστασίας σας.

Όταν νιώσετε ότι γίνεται καλό έργο, πάρτε 7 αναπνοές βαθιές. Μία ανάσα για κάθε Αρχάγγελο. Κρατήστε αυτή την ανάσα όσο περισσότερο μπορείτε και βγάλτε την απαλά. Αναπνέοντας αυτή την ευεργετική ενέργεια τους θα αν ανοίξετε την ψυχή σας στις ισχυρές ενέργειες τους και θα ωφεληθείτε με μια θερμή αίσθηση αγάπης και φωτός. Πιθανόν να νιώσετε κατά τη διαδικασία να χτυπάνε τα μηνίγγια σας ή να σας έρχεται μια ελαφριά ζάλη ή ένα κάψιμο σε διάφορα σημεία του σώματος η και ένα απαλό μούδιασμα. Όλα αυτά είναι φυσιολογικά. Η επαφή μας με τους Αγγέλους είναι ουράνια και ευλογημένη. Ανοίξτε τα χέρια και την καρδιά και επιτρέψτε τους να σας βοηθήσουν.

Όταν θα έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία,ευχαριστήστε τους και επιτρέψτε τους να πράξουν όπως γνωρίζουν.

Πηγή: aggelosofia.com

Τεχνική αγγελικής σύνδεσης

Η παρακάτω άσκηση διαλογισμού θα σας βοηθήσει πάρα πολύ στο να συντονιστείτε με τις αγγελικές συχνότητες!

Καθίστε ή ξαπλώστε σε μια άνετη στάση, και αφιερώστε λίγα λεπτά για να χαλαρώσετε πριν ξεκινήσετε.

Κλείστε τα μάτια σας και πάρτε μια βαθιά αναπνοή. Αφήστε όλες τις στεναχώριες και την ένταση να
«εξέλθουν» από το κορμί σας κατά την εκπνοή. Τώρα το κορμί σας το αισθάνεστε ολοένα και πιο χαλαρό. Πάρτε άλλη μια βαθειά αναπνοή και αποδιώξτε και την τελευταία ενοχλητική σκέψη, που περνάει από το μυαλό σας.

Αισθανθείτε ότι το κορμί σας βρίσκεται σε χαλάρωση και το μυαλό σας κενό από σκέψεις. Δείτε νοερά ότι βρισκόσαστε σε ένα υπέροχο λιβάδι, γεμάτο από λουλούδια. Μυρίστε το άρωμα τους, και «ακούστε» αυτά να χορεύουν στον άνεμο. Κοιτάξτε τα πανέμορφα και ζωηρά χρώματα τους. Φωτεινά μπλε, κόκκινα, κίτρινα. και πορτοκαλί λουλούδια, πάνω σε καταπράσινο χορτάρι. Γίνετε ένα με την φύση. Άλλωστε εκεί ανήκετε. Είστε δημιουργήματα της φύσης, και το καταπράσινο κατάμεστο από λουλούδια λιβάδι, είναι το σπίτι σας.

Τώρα υψώστε το βλέμμα σας στο καταγάλανο ουρανό. Ο ήλιος δεν σας τυφλώνει . Μπορείτε να δείτε καθαρά όλες τις λεπτομέρειες. Μπορείτε να διακρίνετε τα σχήματα που έχουν τα σύννεφα, καθώς και πόσο αργά κινούνται.
Ξαφνικά εμφανίζεται στο ουρανό μια όμορφη λευκή ακτίνα. Επικεντρωθείτε σε αυτήν την πανέμορφη ακτίνα. Αυτή σιγά σιγά ολοένα και μεγαλώνει. Αυτή η ουράνια ακτίνα φωτός αρχίζει να σας περικυκλώνει, και αρχίζετε σιγά σιγά να νιώθετε ευδαιμονία. Αισθάνεστε αγάπη και ανακούφιση. Τώρα είστε σίγουροι ότι όλα θα πάνε καλά. Ξαφνικά όλες σας οι στεναχώριες, οι ανησυχίες δείχνουν τόσο μα τόσο μηδαμινές...

Το μόνο πράγμα που βλέπετε αυτή την στιγμή είναι αυτό το τόσο όμορφο και ζεστό φως. Στην μέση του λευκού φωτός μια φιγούρα αρχίζει και ξεχωρίζει. Το ον αυτό είναι υπέρλαμπρο και λευκό, και κινείται και αυτό προς το μέρος σας , μαζί με την φωτεινή ακτίνα. Τα φτερά του απλώνονται τώρα σε όλες τις μεριές. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το ον αυτό που ολοένα και σας πλησιάζει, ότι είναι ένας άγγελος.

Τώρα ο άγγελος αυτός ξεδιπλώνει τις φτερούγες του γύρω από εσάς. Πόσο απαλές είναι! Και πόση θερμότητα εκπέμπουν! Αισθάνεστε ακριβώς όπως ένα νεογνό, ένα μικρό παιδάκι στην αγκαλιά της μητέρας του! Αισθάνεστε ασφάλεια και αγάπη! Χαλαρώστε μέσα σε αυτές τις αγγελικές φτερούγες, για όση ώρα εσείς επιθυμείτε σε αυτό το τόσο ειρηνικό μέρος! Δεν αισθάνεστε φόβο πια! 

Γνωρίζετε πλέον ότι ένα φωτεινό ον σας παρακολουθεί και σας προστατεύει και το μόνο που χρειάζεστε είναι να το καλέσετε και να του ζητήσετε βοήθεια.

Όταν είστε έτοιμοι να «επιστρέψετε» απλώς οραματιστείτε ότι οι αγγελικές φτερούγες ανοίγουν αργά. Ακόμα όμως αισθάνεστε αγάπη και ασφάλεια, ακόμα και όταν ο άγγελος απομακρυνθεί. Τον παρακολουθείτε να απομακρύνεται σιγά σιγά, προς τον καταγάλανο ουρανό από όπου αρχικά ήλθε, και μαζί με αυτόν και το λαμπερό λευκό φως, που είδατε αρχικά.
Τώρα μπορείτε ξανά να δείτε το πολύχρωμο λιβάδι ,και όλη την ομορφιά αυτού του κόσμου. Ακόμα όμως αισθάνεστε αγγελική ασφάλεια και αγάπη. Ο άγγελος βρίσκεται ακόμα τριγύρω, ασχέτως εάν εσείς δεν μπορείτε να τον δείτε. Αισθάνεστε την παρουσία του σας παρακολουθεί και σας προστατεύει. Τώρα αισθάνεστε ασφάλεια, ζεστασιά και πλημμυρίζετε από αγάπη.

Κάντε αυτήν την άσκηση καθημερινά, μέχρι να αποκτήσετε κάποια άνεση. Μετά μπορείτε να ζητήσετε καθοδήγηση ή να κάνετε την κανονική σας επίκληση. Είναι προτιμότερο να εκτελείτε πάντα αυτήν την τεχνική πρώτα, και μετά να μπείτε στο κυρίως μέρος της επίκλησης.

Φροντίστε (την επίκληση) να την έχετε αποστηθίσει έτσι ώστε να μην αποσπαστείτε καθόλου. Μπορείτε την ώρα της κανονικής επίκλησης να διευρύνετε τον οραματισμό σας ανάλογα με την επιθυμία σας.

Κάψτε ένα θυμίαμα ή στικ που εσείς θεωρείτε κατάλληλο.
Οι άγγελοι να είναι πάντα μαζί σας!

Πηγή: aggelosofia.com